про Свято бантиків

Бантики мають свою історію. Вперше вони загадуються ще в 1343 році. До цього стильного аксесуару не були навіть байдужими вікінги. Хоробрі лицарі, коли відправлялись на війну, то «дами серця» дарували їм різнокольорові бантики, як оберіг і на спомин. В епоху Ренесансу кравчині і швачки стали використовувати бантики у костюмах, платтях, шляпках, а ювеліри виготовляли прикраси, використовуючи образ бантиків із золота і срібла.

І сьогодні ми не уявляємо життя без бантиків. Дівчатка вплітають їх в коси, прикрашають свій одяг, головні убори і навіть взуття. Бантики ми бачимо і на обручках і в кольє. А хто міг залишитись байдужим до сережок Єкатерининської епохи? Ювеліри так і називають «єкатерининський бантик». Прихильницею бантів, що сприяли їх входженню в моду, була англійська королева Єлизавета перша.

А на нашому святі дівчата, наче справжні дизайнерки, прикрасили свій одяг красиво і зі смаком. Очі розбігались від вдалих фантазій і романтизму. Щоб виявити найкращих, ми організували дефіле. Цікаво, що хлопчики кожній «моделі» присвоювали почесне звання. Так у нас з»явилися: «Русалонька», «Зіронька», Барбі, «Янголятко», «Квітка життя», «Ластівка».

Вихованці табору взяли активну участь у різноманітних конкурсах, де головним героєм був «бантик». Закінчилося свято веселою дискотекою.

/Files/images/kartinka/tabr/konkurs_bantikv/DSC_1589.jpg /Files/images/kartinka/tabr/konkurs_bantikv/DSC_1591.jpg
/Files/images/kartinka/tabr/konkurs_bantikv/DSC_1592.jpg /Files/images/kartinka/tabr/konkurs_bantikv/DSC_1594.jpg
/Files/images/kartinka/tabr/konkurs_bantikv/DSC_1596.jpg /Files/images/kartinka/tabr/konkurs_bantikv/DSC_1597.jpg
/Files/images/kartinka/tabr/konkurs_bantikv/DSC_1600.jpg /Files/images/kartinka/tabr/konkurs_bantikv/DSC_1601.jpg
/Files/images/kartinka/tabr/konkurs_bantikv/DSC_1623.jpg /Files/images/kartinka/tabr/konkurs_bantikv/DSC_1630.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 520

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.