про роботу гуртка "Інфомандри"

Вихованці табору «Барвограй» Святошинського району, який працює на базі ліцею «ЕКО»№198, із задоволенням відвідують заняття гуртка «Інфомандри». Під час роботи якого діти вчаться створювати електронну емблему свого загону, використовуючи різні інформаційні технології. В ігровій формі діти повторюють знання з української мови, математики, навколишнього світу, інформатики, які вивчались під час навчального року. При цьому всі намагаються отримати похвалу від комп’ютера у вигляді слів на моніторі : «Чудово!», «Молодець!», «Добре!».

/Files/images/kartinka/tabr/gurtok_nfomandri/DSC_1465.jpg /Files/images/kartinka/tabr/gurtok_nfomandri/DSC_1467.jpg

Цікаво також проходять творчі заняття, на яких діти, в груповій формі, намагаються створити малюнок емблеми свого загону, щоб він відповідав його назві та його девізу. На таких заняттях гуртківці самостійно приймають рішення щодо використання інформаційної технології для створення електронної емблеми.

/Files/images/kartinka/tabr/gurtok_nfomandri/1.JPG /Files/images/kartinka/tabr/gurtok_nfomandri/2.jpg
/Files/images/kartinka/tabr/gurtok_nfomandri/3.jpg /Files/images/kartinka/tabr/gurtok_nfomandri/4.jpg
/Files/images/kartinka/tabr/gurtok_nfomandri/DSC_1678.jpg /Files/images/kartinka/tabr/gurtok_nfomandri/DSC_1679.jpg

Висловлюючи свою думку про роботу під час занять, діти створюють в своїй пам’яті певний запас знань по використанню інформаційних технологій в повсякденному житті. При роботі з комп’ютером вихованці табору не забувають і про відпочинок. Вони з задоволенням виконують всі вправи фізкультхвилинки.

Зінченко Л.А. – керівник гуртка «Інфомандри»

Кiлькiсть переглядiв: 461

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.