8 березня –це яскраві емоції та враження

8 березня –це яскраві емоції та враження

Останні роки не вщухають дебати: чи варто святкувати Восьме березня? Комусь не подобається Клара Цеткін. У націоналістичних групувань та феміністок своя заклики та своя пропаганда.

Особисто я вважаю, що 8 березня – це свято весни,тепла і сонечка. Це можливість привітати наших мам, бабусь і вчителів.

Тому бажаю: нехай у цей весняний, березневий день всі учні дивляться на своїх педагогів із захопленням і дарують яскраві емоції та враження глибинні та гарні знання на уроках.

Згадаймо, як все було: спочатку Ви навчили нас читати і писати, «бути добрими до кожного і лагідними до всього».

Терпляче пояснювали, що не можна своїх однокласників обзивати, пліткувати про них, ображати інших, рвати папір, ламати олівці, малювати по меблях. Ви навчаєте певним межам, які не можна переткнути, щоб не потрапити в небезпечну ситуацію. Адже з’явилися такі явища, як булінг, кібербулінг, мобінг, секстинг. А ще насилля в мультимедійній продукції, представлене в комп’ютерних іграх, фільмах, телепрограмах та новинах. Ви, наші класні керівники, вчителі-предметники проводите бесіди, диспути, години творчого спілкування, щоб ми не почувалися самотніми й нездатними захистити себе від кривдників. Ви навчаєте нас протистояти випробуванням і не боятися подолання викликів.

Низький Вам уклін, любі вчителі, і найтепліші вітання. Нехай 8 березня принесе вам багато енергії, бадьорості, гарного настрою, а ми будемо Вам дарувати насолоду спілкування з нами.

Фурманюк Анастасія,

Магістрат ліцею «Велас»

Кiлькiсть переглядiв: 108

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.