Київський ліцей "ЕКО"№198

/Files/images/emblema.jpg /Files/images/фасад лицей.jpg
/Files/images/1_3_5_1.jpg /Files/images/zaproshuy_v_licey.jpg

Пріоритетні напрямки роботи педагогічного колективу :

1. Створення умов для розвитку і самореалізації особистості кожного ліцеїста як громадянина України, формування покоління, здатного створювати й розвивати цінності громадянського суспільства.

2. Збереження української культурно-історичної традиції, виховання поваги до української мови і культури, історії культури народів, які проживають в Україні, формування культури міжетнічних відносин.

3. Реалізація особистісно орієнтованого підходу до розвитку, виховання і навчання ліцеїстів через відновлення змісту освіти та впровадження нових освітніх технологій на всіх ступенях навчання.

4. Впровадження поглибленого навчання в 5-9 класах, профільного навчання - в 10-11 класах.

5. Залучення ліцеїстів до науково-дослідної роботи у секціях Наукового товариства учнів, розвиток навичок дослідниицької діяльності.

Ліцей «ЕКО»№198 – це навчально-виховний заклад нового типу, який, крім забезпечення учнів обов’язковою базовою освітою, формує в них норми демократичної культури, мистецтво взаєморозуміння, виховує гармонійно розвинену особистість, яка вміє застосовувати знання для вирішення конкретних життєвих завдань.

QR код геолокації ліцею "ЕКО"№198 :

/Files/images/kartinka/QR код геолокація ліцею.jpg

Питання? Відповідь!

Питання відсутні
Задайте Ваше питання
Для того, щоб задати питання на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.