Тиждень трудового навчання

До великого свята Перемоги учні виготовили червоні маки для вшанування пам’яті героїв Другої світової війни. Учителі не забувають і про необхідність патріотичного виховання дітей. Учні ліцею виготовили безліч синьо-жовтих квіток для родичів «Небесної сотні».Воїнам-захисникам України з батальйонів «Азов» та «ОУН» вони подарували вишиті власними руками рушнички. Для учнів 5-9-х класів було проведено майстер-класи із виготовлення сувенірів для бійців АТО та поранених солдатів, що перебувають у шпиталях. До речі, наш ліцей постійно надсилає у зону АТО посилки із подарунками: обереги, птахи щастя, іграшки, дитячі малюнки, орігамі — усе це гріє душу нашим воїнам і захищає їх від лихої кулі. Наразі збирається вже сьома посилка, що свідчить про виховання патріотів у школі.

/Files/images/tijden_trudovogo_navchannya/1.jpg /Files/images/tijden_trudovogo_navchannya/2.jpg

Однак нашої уваги потребують не лише бійці, що знаходяться на лінії фронту, а й солдати, що покинули поле бою через травми. Вже чотири рази військовий шпиталь у м.Ірпінь отримував від нашого ліцею посилки для поранених захисників нашої держави. Радість на їхніх обличчах була варта того, аби витратити час на виготовлення подарунків та оберегів.

/Files/images/tijden_trudovogo_navchannya/3.jpg /Files/images/tijden_trudovogo_navchannya/4.jpg

6 грудня 2014 року на Хрещатику ліцеїсти зустрічали бійців 12-го батальйону, що повернулися із зони бойових дій. Вони дарували захисникам обереги, зроблені учнями ліцею власноруч.

/Files/images/tijden_trudovogo_navchannya/5.jpg /Files/images/tijden_trudovogo_navchannya/6.jpg

Варто згадати про ще одну традицію нашого ліцею, що з’явилася зовсім нещодавно. Для збору коштів на допомогу солдатам АТО учні 5-11-х класів почали влаштовувати солодкі ярмарки. Власноруч готуючи різні страви, вони продавали їх всім бажаючим учням ліцею. На сьогоднішній день таким чином було зароблено близько 30 тисяч гривень.

/Files/images/tijden_trudovogo_navchannya/8.jpg /Files/images/tijden_trudovogo_navchannya/7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 537

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.