Конкурс іграшок

День іграшки

Дитинство – чудова пора сподівань та здійснення мрій. Ось і в нашому шкільному таборі «Барвограй» Святошинського району, що працює на базі ліцею «ЕКО»№198, відбулося грандіозне свято іграшки. Вихованці табору прийшли зі своїми улюбленцями. Це були ляльки, ведмедики, зайчата, домашні тваринки, метелики, автомобілі і грейдери. Був справжнісінький парад-алле! 95 дівчаток і хлопчаків під музику демонстрували найдорожче- свої найкращі іграшки. Дітлахи розповідали, хто їм їх подарував і чому саме вони стали справжніми героями. Діти взяли активну участь у рольових іграх та змаганнях, щоб довести: вони вміють співати колискову, знають, чим нагодувати своїх обранців, як їх розважити.

Треба відзначити, що вихованці табору були надзвичайно вимогливі і задоволені видовищем, вони висловлювали свої емоції бурхливими оплесками.

/Files/images/kartinka/tabr/konkurs_grashki/DSC_1418.JPG /Files/images/kartinka/tabr/konkurs_grashki/DSC_1420.JPG
/Files/images/kartinka/tabr/konkurs_grashki/DSC_1422.JPG /Files/images/kartinka/tabr/konkurs_grashki/DSC_1424.JPG
/Files/images/kartinka/tabr/konkurs_grashki/DSC_1425.JPG /Files/images/kartinka/tabr/konkurs_grashki/DSC_1427.JPG

Важко було визначити, хто переможці цих конкурсів. Виявилося, що «пальму першості» отримали два брати-близнюки Германи Дмитро та Георгій, які принесли на свято свої улюблені книжки і довели, що без книги не уявляють своє життя. «Книгу читай, розуму набирай»,- сказав Дмитро. «Це наші знання і хвилинка-відпочинька», –заявив Георгій. Десять грамот, тобто 10 переможців, були все-таки визначені на цьому заході. Діти виходили з актової зали із сяючими усмішками і радісним настроєм.

Кiлькiсть переглядiв: 373

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.