Цікаві зустрічі

Незабутня зустріч

Нещодавно учні нашого ліцею були учасниками зустрічі в Центрі дитячої та юнацької творчості (вул..Чистяківська,18) з доктором історичних наук, генерал-лейтенантом Русаком Анатолієм Володимировичем. Пошукові загони шкіл Святошинського району представили надзвичайно важливу роботу з військово-патріотичного виховання.

Цікавим і захоплюючим був виступ генерал-лейтенанта А.В.Русака. Ми дізнались про документальне оповідання «Полеские были», про боротьбу партизан з німецькими загарбниками. Як зачаровані слухали про подвиг та життя партизана Івана Хитриченка, виступ його дочки Л.І.Боліла.

Були спогади і колишніх партизан, які захищали нашу Вітчизну від фашистських окупантів.

Учні 10-А класу (класний керівник Малюта І.М.) презентували свою військово-патріотичну роботу і показали громадянську позицію щодо подій в зоні АТО на Донбасі. Наталка Вишняк читала авторський вірш про калинову Україну, про патріотичний дух небесної сотні. Не менш цікавою була і її схема-модель сучасного патріота України. Наостанок Дмитро Іванов подарував всім присутнім пісню з репертуару «Океана Ельзи» - «Вставай!».

/Files/images/zustrch/DSC_2471_1.jpg /Files/images/zustrch/DSC_2478_1.jpg
/Files/images/zustrch/DSC_2480_1.jpg /Files/images/zustrch/DSC_2483_1.jpg
/Files/images/zustrch/DSC_2506_1.jpg /Files/images/zustrch/DSC_2516_1.jpg
/Files/images/zustrch/DSC_2519_1.jpg /Files/images/zustrch/DSC_2553_1.jpg
/Files/images/zustrch/DSC_2571_1.jpg /Files/images/zustrch/DSC_2579_1.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 429

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.