Благодійність

Сюрпризи на Великдень

Учні ліцею «ЕКО»№198 відправили нашим друзям-воїнам до 93 бригади, артрозвідки 26 та 43 бригадам, першому дивізіону САУ,в/ч А3297 на Великдень 7 посилок: з них 54 куліча, ящик пасхального печива «Південна красуня», цукерки, каву, чай, продукти харчування та предмети особистої гігієни, а також оберіги, українські віночки, малюнки, привітання.

/Files/images/blagodynst/velikden/2015-2016/DSC_0824.jpg /Files/images/blagodynst/velikden/2015-2016/DSC_0825.jpg
/Files/images/blagodynst/velikden/2015-2016/DSC_0826.jpg /Files/images/blagodynst/velikden/2015-2016/DSC_0827.jpg
/Files/images/blagodynst/velikden/2015-2016/DSC_0830.jpg

Новорічні сюрпризи

Ми з радістю повідомляємо, що ліцейний загал одноголосно вирішив: поздоровити з Новим роком наших старших друзів-воїнів 93 бригади. Вже рік поспіль ми підтримуємо дружні зв»язки з ними. Воїни подарували нам два прапори, фотографії які ми зберігаємо в музеї історії школи. Коли вони отримують наші подарунки, то радіють їм, як діти. І що цікаво: обов»язково з ними фотографуються. Тому ми, як справжні Діди Морози, вирішили зробити саме новорічний подарунок: чобітки із солодощами. Кожен клас приніс по два чобітка. Кожен з них – це витвір мистецтва. Але найбільше вразили хлопці із 6-А класу (кл.керівник Хлєбік Ю.В.)Вони у повному чоловічому складі самі пошили новорічні «Чобітки». У роботі використовували штучну шкіру, оксамит, вовну, льон і різноманітні прикраси.

І, звичайно, ми написали листи-вітання з Новим 2016 роком! Нехай Новій рік подарує всім нам мирне залагодження конфлікту на Сході України, яке принесе безпечне життя і впевненість у завтрашньому дні.

2015-2016
/Files/images/blagodynst/noviy_rk/DSC_0018.jpg /Files/images/blagodynst/noviy_rk/DSC_0020.jpg
/Files/images/blagodynst/noviy_rk/DSC_0026.jpg /Files/images/blagodynst/noviy_rk/DSC_0028.jpg
/Files/images/blagodynst/noviy_rk/DSC_0029.jpg /Files/images/blagodynst/noviy_rk/DSC_0311.jpg
/Files/images/blagodynst/noviy_rk/DSC_0313.jpg /Files/images/blagodynst/noviy_rk/DSC_0315.jpg
/Files/images/blagodynst/noviy_rk/DSC_0316.jpg /Files/images/blagodynst/noviy_rk/DSC_0317.jpg

Святошинці в зоні АТО

Так сталося що, коли була оголошена антитерористична операція, наш ліцей з перших днів проводив доброчинні акції «Милосердя», «Щедрість», «Листи і гуманітарна допомога воїнам-патріотам», «Святошинці - Святошинцям».

От і сьогодні ми радо зустрічали дружину учасника АТО на Донбасі Моругу О.Г., щоб вручити їй кошти у сумі більш ніж 4 тисячі гривень для лікування її чоловіка Моруги А.Ф.

До цієї зустрічі ми готувалися заздалегідь: провели дві «солодких» ярмарки. У ній взяли участь учні 9-А класу (керівник Недбайло Л.О.), 10-А класу (керівник Малюта І.М.),6-А класу (керівник Федоренко Н.М.), 10-Б клас (керівник Матвійчук І.А.).

Ми із захопленням слухали розповідь про Андрія Федоровича, якому 39 років. Він мешкає у Святошинському районі. Зараз, після поранення, лікується у Київському шпиталі. У зоні АТО з березня 2014 року. Зі своїм батальйоном пройшов такі міста як Луганськ, Волноваха, Донецьк тощо. Жодного разу не пошкодував, що покинув престижну роботу начальника відділу відомої енергетичної компанії. Був мобілізований у ході першої хвилі. Вдома залишив 19-річну красуню доньку і тендітну, мов берізка, дружину. На прощання лише сказав: «Обіцяю! Я – повернусь живим!». За цей час лише раз був у десятиденній відпустці. 13 січня 2015 року був чорним днем для українських військовиків: «Гради», танки, важка артилерія ладна була знищити все живе у Донецькому аеропорту і селищі Піски. Здавалося, що вижити в цьому пеклі неможливо. Однак сміливці кіборги чинили спротив терористам. Канонада не вщухала не на мить. Рятувало, що поруч був надійний і найкращий друг Роман. Але вибухова хвиля відкинула їх з такою силою що Андрій Федорович втратив свідомість. Коли прийшов до тями, то побачив що Роман, з яким з першого дня завжди були разом, відійшов у вічність.

Оглянув себе, побачив, що броніжилет розірвало навпіл, ліву руку не відчував. Пізніше, у шпиталі, лікарі провели чотири операції, серед них і ампутація фалангів пальців. Рятували і легені, які травмувалися від вибухів. «На пам»ять» в спині ще лишилось два уламки. Шкода! «Лівша» по життю – не зможе грати на гітарі…

Скоро Андрій Федорович буде вдома. Ми сподіваємось, що обов’язково з ним зустрінемося і він проведе нам справжній Урок мужності. Ми розуміємо, що патріот – це апостол світла. Завдяки патріотизму української нації ненька Україна ніколи не ставала на коліна. Нескорена і мужня держава!.

Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з Вами, Андрію Федоровичу. Ми заспіваємо Ваших улюблених пісень і обов’язково зіграємо на гітарі. Для Вас і тільки для Вас!

/Files/images/blagodynst/DSC_2806_1.jpg /Files/images/blagodynst/DSC_2808_1.jpg
/Files/images/blagodynst/DSC_2811_1.jpg /Files/images/blagodynst/DSC_2817_1.jpg
/Files/images/blagodynst/DSC_2820_1.jpg /Files/images/blagodynst/DSC_2825_1.jpg

Слава Україні!.


Ми з Вами, воїни-патріоти!

Учні нашого ліцею надіслали в зону АТО, а саме в 93 бригаду, посилку з продуктами харчування, теплими одягом і прапором України. Ліцеїсти та вчителі залишили свої побажання, висловили щиросердну подяку воїнам, які захищають територіальну цілісність країни.

Отримавши наші подарунки воїни-патріоти зателефонували керівництву ліцею і подякували за увагу і теплі незабутні побажання.

Надійшла наша посилка і до жіночого батальйону зв»язку із Криму. Ми отримали звідти фото. Стрункі, тендітні жінки боронять нашу Вітчизну ризикуючи своїм життям. У кожної з них є сім»я, діти, але Батьківщина в небезпеці і вони на передовій, там –на Донбасі. І ми, учні, розуміємо, що ні «Урагани», ні «Гради», ні «Буратіно» ніяка інша зброя не поставить наш народ на коліна. Ми переможемо! Ми свято в це віримо!.

/Files/images/kartinka/images (22).jpg /Files/images/kartinka/2391491-7466d80cc29aeeb3.gif

/Files/images/blagodynst/1.jpg /Files/images/blagodynst/2.jpg
/Files/images/blagodynst/4.jpg /Files/images/blagodynst/5.jpg
/Files/images/blagodynst/7.jpg /Files/images/blagodynst/3.jpg

Подяка від 93 бригади

Минулого тижня учні ліцею відправили в АТО гуманітарну доставку. Надіслали ліки, продукти харчування, обереги, плакати, листи, солодощі і український прапор з побажаннями учні: «Чекаємо на перемогу!», «Бережіть себе!», «Ми Вас любимо!». В понеділок командир 93 бригади зателефонував нам особисто і подякував за приємний сюрприз, за поздоровлення зі святом Дня Збройних сил України.

/Files/images/blagodynst/DSC_2111_1.jpg /Files/images/blagodynst/DSC_2113_1.jpg
/Files/images/blagodynst/DSC_2117_1.jpg /Files/images/blagodynst/DSC_2122_1.jpg

Операція «Щедрість»

Нещодавно волонтери 6-В класу «Гарячі серця» відвідали з вчителем трудового навчання ліцею Малютою Іриною Михайлівною Ірпінський шпиталь, де лікуються учасники АТО. Це вже друга зустріч з воїнами визволителями.

Треба відзначити, що у школі створилась досить позитивна атмосфера та відчуття згуртованості щодо допомоги учасникам АТО. У нас з’явились справжні друзі, які чекають на нас. Цього разу на замовлення ми купили 2200 бахилів, ліки, милиці. Пригощали і солодощами: 150 кексів, 50 пиріжків з макоми. Не забули і про часник. Адже ми хвилюємося, щоб наші герої не захворіли на вірусну інфекцію.

Готуємося до нової акції під теплою назвою «Щедрість». У нашому арсеналі стільки всього, а саме: теплий одяг, спортивні штани, обереги, іконки, малюнки, кондитерські вироби. Адже наші воїни після лікування збираються повертатися на Донбас, щоби здобути Перемогу, на яку з нетерпінням чекають усі українці.

волонтери "Гарячі серця"
/Files/images/blagodynst/IMG_20141118_130610.jpg /Files/images/blagodynst/IMG_20141118_131848.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 545

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.