Про перемогу в районному національно-патріотичної пісні «Сурми звитяги»

В І Т А Є М О !

VI-ий рік поспіль у Святошинському районі відбувся традиційний конкурс національно-патріотичної пісні «Сурми звитяги», присвячений Дню Збройних Сил України. Він був незвичним: в онлайн форматі.

Святошинський районний конкурс національно-патріотичної пісні «Сурми звитяги»

Треба відзначити, що конкурс -фестиваль користується великою популярністю в районі, адже він допомагає творчо обдарованим дітям популяризувати кращі зразки пісні, музики, поезії, національно-патріотичної тематики. Це і є розвитком духовності та примноження культурних традицій українського народу.

Ми, ліцейна спільнота, хочемо привітати Сербіну Єлизавету -ученицю 11-А класу - з перемогою (1 місце) в номінації «Соло». Пісня невідомому солдату у її виконанні була настільки захоплюючою, зворушливою, енергетично сильною, що нікого не залишила байдужим. Журі відзначило високий рівень виконавської майстерності, сценічну культуру та патріотичні почуття. Ця пісня присвячена нашим захисникам які бережуть суверенітет, незалежність і територіальну цілісність України, для яких гасло «Україна понад усе!» не пусті слова, а кредо життя.

Вітаємо й пишаємось тобою. Лізо!

Кiлькiсть переглядiв: 144

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.