Про зустріч гостей із Волновахи

Ванільна заметіль

Саме таке новорічне свято відбулося в ліцеї «ЕКО»198. У залі лунали ліричні пісні та музичні композиції, які створювали святковий настрій. Красуня ялинка була гарно вбраною і сяяла, наче зірочка на небі.

Концерт розпочався виступом наших друзів з міста Волновахи Донецької області, з якими ми співпрацюємо вже кілька років поспіль. Вони підготували прекрасну літературно-музичну композицію, виконували сучасні танці, співали українські пісні. Виступ був світлим, теплим та емоційним. Зал вибухнув оплесками.

Хвилюючою миттю стало вручення директору ліцею Недбайло О.Б. ікони святого Миколая, вишитої бісером. А глядачі концерту отримали новорічні подарунки від наших гостей: пряники у формі серця з написом «Вас вітає Волноваха». Апофеозом стала пісня про мир та щасливе дитинство і кульки у формі серця, які заполонили актову залу і наші душі.

Потім залюбки переглянули виступ учнів 5-В класу у повному складі -34 чоловіка. Підготувала це новорічне дійство наша випускниця, майбутній педагог, студентка другого курсу Національного університету ім. Драгоманова Недбайло Маріанна. Переглядаючи цей виступ, нам здавалося, що ми потрапили в Резиденцію Діда Мороза. Кожен виступаючий, окрім новорічної атрибутики, тримав в руках янголів, котрі «полетіли» з нашими гостями на схід України. Саме вони стали амулетом і талісманом удачі нашої новорічної заметілі.

/Files/images/noviy_rk/2017-2018/DSC_0664.jpg /Files/images/noviy_rk/2017-2018/DSC_0680.jpg
/Files/images/noviy_rk/2017-2018/DSC_0700.jpg /Files/images/noviy_rk/2017-2018/DSC_0736.jpg
/Files/images/noviy_rk/2017-2018/DSC_0737.jpg /Files/images/noviy_rk/2017-2018/DSC_0664.jpg

Довгоочікувана зустріч

Три дні перебування в Києві учнів з міста Волновахи Донецької області промайнули дуже швидко. Нам так хотілося, щоб наші друзі побільше побачили і відчули, що Київ – небайдужий до їх долі, що ми єдині у сподіванні, що рік наступний буде прихильним для всіх нас і принесе нарешті мир і спокій в оселі Донбасу. Повірте нам: ми разом з Вами чекаємо на диво та сподіваємося на здійснення мрій.

Ми запланували масштабну культурно-мистецьку програму. Дуже хотілося показати парк розваг «Зимова країна ВДНГ», де можна було побачити виставку крижаних скульптур або покататися на тюбінгових гірках. Завітати до аквапарку, подивитися «НеоРік на Софії». Прослухавши програму, хтось з хлопчаків тихенько сказав: «Ми так мріяли потрапити до Магдональдзу». І ми, кияни, зрозуміли: те, що для нас буденне, для наших друзів омріяне диво.

Приємною несподіванкою для гостей стало вручення помічницею народного депутату Верховної ради України Олександра Третякова Ніною Роговець квитків до кінотеатру «Лейпціг» на перегляд мультфільму «Коко».

Ще одну мрію наших друзів здійснив меценат ліцею «ЕКО»№198, Голова Піклувальної Ради Колодій Б.В., який успішно виконав роль Діда Мороза. Він вручив солодкі новорічні подарунки.

Наостанок хотілося зазначити, що наша дружба руйнує стереотипи, зокрема, щодо думки, що ми –різні.

Ми –єдині! Ми-українці! Вітчизна у нас одна!

Кiлькiсть переглядiв: 476

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.