Про батьківську конференцію 28.11.2017

Батьківська конференція

28 листопада в ліцеї «ЕКО»№198 відбулася батьківська конференція на тему: «Виховна система, як пріоритетний напрям у створенні умов для інтелектуального, морального та духовного розвитку учнів»

На конференції були присутні голови батьківських комітетів класів, члени Піклувальної ради, голова батьківської Ради школи Карпічев Ю.Г., класні керівники. Зі словами привітання і планами на майбутнє поділилась Роговець Ніна –автор проекту №58 «Про створення шкільних спортивних майданчиків». Учні ліцею, батьки взяли активну участь у голосуванні за цей проект. І ми перемогли. У 2018 році довгоочікуваний, омріяний спортивний майданчик з»явиться на нашій території.

Цікавим і змістовним був виступ вчителя історії та правознавства Козича Р.М. Підготовлена ним презентація на тему: «Про зміни законодавства України у узв»язку з прийняттям нового закону «Про освіту» дозволила батькам ознайомитися з перспективами навчанням в найближчі роки. Заступник директора з виховної роботи Чамара Т.С. підготувала доповідь на тему: «Трикутник партнерства: педагоги-батьки-учні». Присутні ознайомилися з довгостроковою програмою роботи «Трикутника», який складається з трьох обов»язкових кроків: Аналіз –Планування -Дія. Було визнано, що зверху до низу: від керівника ліцею до вчителя-предметника, класного керівника необхідно проявляти справжню зацікавленість реальним життєвим світом своїх вихованців, створюючи необхідне ресурсне забезпечення процесу виховання.

Була проаналізована діяльність з осучаснення і вдосконалення виховної функції школи. Як стверджує англійське прислів»я: «Дорогу долає той, хто йде». Не менш важливим було обговорення тематики виступу соціального педагога Василенко Н.Г. на тему: «Лихослів»я і його негативна роль у шкільному середовищі». Особлива акцентуація була наголошена на питанні попередження суїцидальних настроїв учнів. Для класних керівників і батьків були розроблені рекомендації з даного питання.

Батьківська конференція вирішила заборонити вихід учнів під час перерви на шкільну територію.

Всі рішення були прийняті одноголосно.

Кiлькiсть переглядiв: 333

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.